Even voorstellen

Renske Algra - BlomNieuws

basisschool CNS Abcoude

Op maandag 11 april is onze nieuwe directeur gestart bij CNS Abcoude. In dit bericht stelt hij zichzelf graag aan u voor:

 

Ik ben Mark Paludanus, 37 jaar en woonachtig met mijn gezin in Ouderkerk aan de Amstel. Ik heb samen met mijn vriendin Nikki twee dochters, Evie (6) en Mara (3). In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin en ben ik regelmatig te vinden op de tennisbaan of op een andere manier met sport bezig.

Inmiddels ben ik zo’n twaalf jaar actief in het basisonderwijs. Als leerkracht, schoolopleider en als adjunct-directeur. Kinderen iets leren geeft mij iedere dag weer een waardevol gevoel. In de rol als leidinggevende zie ik het als een uitdaging om samen met een team professionals het beste onderwijs voor kinderen te verzorgen in een veilig leerklimaat.

De prettige en open sfeer waar CNS Abcoude om bekend staat, was voor mij een belangrijke reden om te kiezen voor deze school. Een kleinschalige, fijne school, met betrokken ouders. Ik kijk dan ook uit naar de samenwerking met iedereen.

Via het e-mailadres directie.cnsabcoude@vechtstreekenvenen.nl kunt u mij bereiken. Maar schroom ook niet om mij persoonlijk op school aan te spreken. Ik kijk uit naar onze ontmoeting in de school of op het schoolplein.

Vriendelijke groet,

Mark Paludanus